Over ons

Kennismaking
Buitenom al het moois, heeft de natuur ook een minder mooie kant… de steeds terugkerende ongewenste vegetatie. Bestrijding van dit element, wat ook wel onkruid wordt genoemd, eist de nodige aandacht. Echter, onkruidbestrijding wordt meer en meer bemoeilijkt door toenemende milieu-eisen. Dit leidt ertoe dat steeds meer hoveniers moeite hebben ongewenste vegetatie effectief te bestrijden. ECO-FINISH gaat de strijd aan en heeft zich gespecialiseerd in het beheersen van ongewenste vegetatie. Onze aanpak is conform de nieuwste methode, geheel ecologisch!

Planning
Een belangerijk onderdeel is een plan van aanpak maken. Dit doen we geheel in samenwerking met de aannemer en de klant. Voor een efficiënte aanpak is het belangrijk om goed te inventariseren wat de werkzaamheden zijn. Door jarenlange ervaring in de groensector is ECO-FINISH in staat de meest effectieve aanpak te realiseren.

Efficiëntie
ECO-FINISH beschikt over zeer geavanceerd apparatuur die geheel zelfvoorzienend is. Dit betekent dat we niet afhankelijk zijn van elektriciteit en water. Door de nieuwste techniek kunnen alle terreinen effectief worden behandeld. Denk bijvoorbeeld aan (half)verharding, borders, boomspiegels enz. Ook mos wordt bij deze bestrijdingsmethode eenvoudig meegenomen. Daarbij is deze methode geheel in ecologisch welzijn voor mens en natuur.

Afwerking
ECO-FINISH levert geen half werk. Daarbij is een nauwkeurige aanpak en strenge nacontrole vereist. Alleen zo kunnen we ongewenste vegetatie beheersbaar maken. En dat op een CO2 neutrale manier!

Oplevering
Tevreden klanten… is voor ECO-FINISH de hoofdprijs! Het gaat immers om een zo perfect mogelijk eindresultaat. Om dit resultaat te waarborgen blijft periodiek onderhoud noodzakelijk. Echter, door deze duurzame aanpak kunnen we dat tot het minimum te beperken.

ECO-FINISH is onderdeel van HA hoveniers

Download PDF